Digitarjotin on julkaistu!

13.9.2023

Tervetuloa tutustumaan Silta- ja Valo-Valmennusyhdistysten hanketyössä kehittämiin malleihin ja materiaaleihin Digitarjottimelle!

Digitarjotin kehitettiin tarpeesta luoda yhteinen alusta monipuolisille materiaaleille.

- Idea Digitarjottimeen syntyi Silta- ja Valo-Valmennusyhdistysten REACT-EU-rahoituksella toteutettujen digitaitoja vahvistavien hankkeiden yhteiskehittämisen ja havaittujen tarpeiden pohjalta. Digihankkeissa työskenneltiin samojen aihealueiden äärellä, joten halusimme vahvistaa yhteistyötä. Kehitimme DigiSilta (ESR) -hankkeessa paikan, jonne organisaatioiden materiaalit ja menetelmät voidaan koota yhteen. Digitarjottimelle kootaan jatkossakin kaikki yhdistysten kehittämistyön tuloksena syntyvät materiaalit ja menetelmät, joita alan ammattilaiset voivat hyödyntää omassa työssään. Digitarjottimen hakutoiminnot helpottavat jokaisen tarpeita vastaavan materiaalin löytämistä, Mira Roine Silta-Valmennusyhdistyksen hankejohtaja kertoo.

Verkkosivu kokoaa materiaalit yhteen paikkaan, josta ne on helppo löytää. Materiaalit ovat kaikkien saatavilla ja niitä saa käyttää vapaasti. Näin opit ja mallit saavat mahdollisimman laajan yleisön ja jäävät elämään.

Tule tutustumaan täältä: www.digitarjotin.fi

Digitarjotin on Silta- ja Valo-Valmennusyhdistysten yhteinen sivusto, jota on kehitetty osana DigiSilta-hanketta. Sivustolta löytyvät materiaalit, työkalut ja toimintamallit on kehitetty julkiseen ja vapaaseen käyttöön yhteistyössä kumppaniemme kanssa. ‍

DigiSilta-hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja toteutetaan aikavälillä 1.9.2021-31.12. 2023. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan Unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Yhteystiedot

No items found.

Tietoa meistä

Haluamme rakentaa ehjiä polkuja kohti toimivaa ja mielekästä elämää – ihmisen yksilöllisen tilanteen ja omat toiveet huomioiden. Teemme tämän yhdessä asiakkaidemme kanssa ja yksi sopivan kokoinen askel kerrallaan.

Silta-Valmennusyhdistys on voittoa tavoittelematon, vahvasti arvopohjainen ja uskonnollisesti tunnukseton toimija. Yhdistyksen juuret ulottuvat Suomen Wankeusyhdistys ry:n perustamiseen jo vuonna 1869.

Yhdistyksen kotipaikka on Tampere, mutta nykyään olemme valtakunnallinen ja vahvasti verkostoitunut toimija.

Toimipisteitä on tällä hetkellä 9 ja niissä toimii 18 työpajaa.

Asiakkaita toiminnan piirissä on vuositasolla tuhansia ja aktiivisia hankkeita useita kymmeniä. Työntekijöitä yhdistyksellä on kaikkiaan jo noin 100 ja määrä kasvaa jatkuvasti.